Halep, recunoscătoare francezilor: mesajul emoționant al Simonei înaintea revenirii pe zgură după 2 ani

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani, 1.149 WTA) e conștientă că are șanse extrem de mici de a primi un wild-card pentru French Open 2024 (20 mai – 9 iunie), după cum Adevărul a explicat aici. Probabil, de aceea, a apreciat și mai mult faptul că a fost invitată la Trophee Clarins.

Simona Halep. FOTO: EPA
Simona Halep. FOTO: EPA

Mâine (după ora 15.00, Digi Sport), în turul I, constănțeanca o va întâlni pe McCartney Kessler (SUA, 24 de ani, 123 WTA), în ceea ce va fi primul ei meci zgură după... 719 zile!

Mă bucur să fiu aici, condițiile sunt extraordinare. E o plăcere să joc la Paris. Vreau să-i mulțumesc directorului turneului pentru că mi-a acordat această invitație. E o oportunitate pentru mine să joc câteva meciuri și sper să pot juca un tenis bun“, a declarat Halep, potrivit gsp.ro.

Ultima apariție a Simonei pe zgură datează din... 26 mai 2022! Atunci, în turul II de la French Open, ea a suferit o înfrângere-șoc: 6-2, 2-6, 1-6 cu chinezoaica Qinwen Zheng. La ora acelui meci, Halep ocupa locul 19 în lume, iar Zheng era pe 74 WTA. Între timp, rolurile s-au inversat: Simona, scoasă din circuit din cauza scandalului de dopaj, a ajuns pe locul 1.149 WTA, în timp ce cariera lui Zheng a cunoscut o ascensiunea fulminantă, ea ocupând, în prezent, locul 7 în lume!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite